2022-01-26

STE Yapacak Öğrencilerin Dikkatine



Değerli Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Öğrencileri,

 

2021-2022 Bahar döneminde Sektör Tümleşik Eğitim - STE yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki açıklamaları dikkatle değerlendirmesinde fayda vardır. 

 

Sektör Tümleşik Eğitim -STE; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin öğrenim süreleri içerisinde kazandıkları teorik bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek, laboratuvar ve atölye uygulamalarında edindikleri beceri ve deneyimlerini geliştirmek, görev yapacakları kurum veya kuruluşlardaki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim süreçlerini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamak amacıyla, son sınıf öğrencilerinin katılacağı eğitim modelidir.

 

Öğrencilerimiz bahar döneminde normal müfredat çerçevesinde 3 seçmeli ders (5+5+5 AKTS) veya STE (15 AKTS) seçeceklerdir. Bölümümüz bahar dönemi ders programı, STE seçimi yapacak ve haftanın 3 iş gününü sektörde geçirecek öğrencilerin programlarına uygun şekilde belirlenecektir.

 

Sektör Tümleşik Eğitim -STE ile ilgili tüm detaylar, tanıtım broşürleri, yapılması gereken işlemler ve gerekli evraklar listesi açıklamalarıyla birlikte fakültemiz web sitesinde STE bölümünde mevcuttur.

 

STE başvuru belgelerini hazırlayan öğrenciler, belgeleri STE komisyonu tarafından kontrol ettirip imzalandıktan sonra Figen Köroğlu hanıma iletebilirler. Uzaktan başvurmak isteyen öğrenciler belgelerini STE komisyon üyelerini (erdincuzun@nku.edu.trgusanmaz@nku.edu.trnozmen@nku.edu.trbsevinc@nku.edu.tr) alıcı olarak ekleyip mail ekinde gönderebilirler. Başvuru belgelerinin ıslak imzalı asılları ders dönemi başladığında teslim edilmesi gerekmektedir.

 

STE'ye başvurmak isteyen öğrencilerimizin Fakültemiz web sitesindeki duyuruları takip etmeleri ve STE yapmak üzere görüştükleri firmaları fakültemiz web sitesi STE sekmesindeki öğrenci talebi kısmında firma bilgilerini doldurma yönünde bilgilendirmeleri sürecin hızlanması açısından faydalı olacaktır.

 

STE üzerine bilgilendirme kanalı olarak öğrenci mail adresleriniz kullanılacaktır.

 

Tüm detaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

 

SEKTÖR TÜMLEŞİK EĞİTİM (STE) NEDİR?

 

SEKTÖR TÜMLEŞİK EĞİTİM (STE) YÖNERGESİ

 

STE - GEREKLİ EVRAKLAR

 

STE ÖĞRENCİ TALEBİ

 

SEKTÖR TÜMLEŞİK EĞİTİM (STE) ÖĞRENCİ TANITIM MATERYALLERİ

 

Bahar dönemi kayıtları başlamadan aşağıda linkte paylaşacağımız Formu doldurmanız gerekmektedir. Forma @nku.edu.tr uzantısı dışındaki mail adresi ile ulaşamazsınız. 

 

STE E-BAŞVURU FORMU (BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ)