2020-09-29

Proje 2 ve Başka Bölümden Seçmeli Ders Alımı!

A. 9 ve üzeri yarıyıllara ders kaydı yaptıracak olan öğrenciler için Proje 2 aktarım dersi olarak açılmıştır. Proje 2 dersini daha önce almamış ya da alıp kalmış olan 9. yarıyıl ve üzerinde olan öğrenciler alabilirler. Proje 2 dersini alabilmek için corludekanlik@nku.edu.tr mail adresine gerekçenizle birlikte imzalı bir dilekçeyi mail olarak atmanız gerekmektedir.
B. 9 ve üzeri yarıyılda olup başka bölümden mesleki seçimlik ders almak isteyen öğrenciler Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümünde açılmış olan BMMS404 Biyomedikal İşaret İşleme ve EHMS428 Yapay Görme ve Örüntü Tanımaya Giriş derslerini alabilirler. EHMS 428 Yapay Görme ve Örüntü Tanımaya Giriş dersi için kontenjan vardır. Dersleri almak için https://euniversite.nku.edu.tr/kullanicidosyalari/1261/files/farkli_bolumden_ders_alma.pdf linkinde yer alan dilekçeyi doldurup danışmanınıza gönderdikten sonra ders danışmanınız tarafından eklenecektir. Dilekçeyi doldururken hocaların imzalarının olduğu alanlar dışında tüm alanlar doldurulmalıdır.