2021-03-05

2020-2021 Bahar Dönemi Stajı hk.



2020-2021 Bahar döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine.
 
Bahar döneminde staj yapmak isteyen öğrenciler duyurunun en altında paylaşılacak bağlantıdan ulaşabileceğiniz formu doldurmaları gerekmektedir. Form NKU mail ağı ile sınırlandırılmıştır. Öğrencilerin "nku.edu.tr" uzantılı mailleri ile forma ulaşmaları gerekmektedir. Form 12.03.2021 23.59'a kadar aktif olacaktır. 
 
Bu formu doldurduktan sonra bu dönem staj yapmanız uygun görülürse NKUZEM staj dersine ekleneceksiniz. Seçebileceğiniz staj konuları NKUZEM dersinde döküman olarak paylaşılacaktır. NKUZEM'de staj konuları ilan edildikten sonra seçmek istediğiniz staj konusunu bildirebilmeniz için yeni bir form doldurmanız gerekecektir. Bu forma nasıl erişebileceğiniz hakkında duyuru NKUZEM ders sayfasından yapılacaktır. 
 
Online bahar stajı yapacak öğrencilerin fakülte ve bölüm web sayfalarından staj ile ilgili yapılabilecek duyuruları düzenli olarak takip etmeleri beklenmektedir. Ayrıca staj ile ilgili sorularınız için üniversite email adresinizi (ogrencı_no@nku.edu.tr formatındaki email adresiniz) kullanmanız tavsiye edilir. Staj ile ilgili duyuruların ve göndereceğiniz staj dosyaları ile ilgili sorularımızın üniversite email adresinize gönderileceğini hatırlatırız.
 
Staj ödevleri bireysel yapılmalıdır. Staj projeleriniz kopya kontrolünden geçirilecektir ve kopya tespit edilen stajlar için gerekli işlemler yapılacaktır. Kopya kontrolü konusunda sorun yaşamamak için staj projenizde kullandığınız bütün kaynaklara staj raporlarınızda eksiksiz bir şekilde yer vermeniz gerekmektedir. 
 
Güz döneminde ve ya ara dönemde staj ödevi alıp yetiştiremeyen öğrenciler bahar döneminde tekrar başvuruda bulunup yeni konu seçimi yapacaklardır.
 
Staj ile ilgili genel sorularınız için göndereceğiniz emaillerin CC (Carbon Copy) alanında tüm staj komisyonu üyelerinin email adreslerinin bulunmasına dikkat ediniz.
 
Staj Komisyonu üyelerinin isimleri ve email adreslerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz.
 
Ahmet Saygılı <asaygili@nku.edu.tr>,
Burak Sevinç <bsevinc@nku.edu.tr>,
Güvenç Usanmaz <gusanmaz@nku.edu.tr>,
Nihat Eren Özmen <nozmen@nku.edu.tr>,
Pınar Kaya <pkaya@nku.edu.tr>

 

Forma ulaşmak için TIKLAYINIZ